Wednesday, July 14, 2010

My classmate since first semester till now :)

ini di ambil semasa semester dua :)
tak cukup orang pun.
macam budak sekolah tadika kan ?
dann saya macam cikgu hAHAHA *menyampah*



ini semasa Campus Day Out.
suka gambar ni sebab macam semua ada :)
sayang mereka banyak banyak :D

Thursday, July 8, 2010

Congrats Fadhullah :)









budak ini nama nya Fadhullah Rahman.
kadang kadang, aku anggap dia ni macam adik aku sebab selalu banyak masalah :D
tapi kadang kadang macam abang pun ada,
sebab selalu support aku.
maybe dia twin aku kott.
walaupun dia berjerawat ;D

aku sayang kau tahu dott :)
semoga persahabatan ini kekal sampai ke alam sana.

p/s ; ini bukan boyfriend saya ;)

Wednesday, July 7, 2010

Asyraf Hanafi


rindu kau laa :) :)