Friday, October 22, 2010

perfumes collection

minyak wangi, saya sangat ketagih untuk mengumpulnya satu per satu.
most of these perfumes are a gift from my dad, and some of my friends :)
my dad sememangnya suka ber'shopping' and selalu sangat bagi saya dengan kakak2 benda2 macam ni.
jadi, saya nak share sikit sebahagian daripada koleksi wangian saya;



DKNY Red Delicious which is a gift from my petsys, Escada and Rose Essentielle from Bvlgari.


Tresor from Lancome and J.Lo. this is soo my fav ! :)


Maria Sharapova and Too Feminine from Aigner.


Eau de parfum from Lancome, my 18th birthday present from Baby.


Bouquet Numero I from Gurlain and Annick Goutal. yang sebelah kanan tu Along yang kasi.


Tommy Girl and Davidoff Happy Summer.


Morgan, bau dia sangat sweet and saya suka sangat tapi dah nak habis. so, if siapa2 willing nak bagi boleh jugak, for this upcoming birthday ke ;p
and last tu adalah Jean Paul Gaultier, sangat suka jugak bau dia :)

even dah ada perfume sendirik, kadang2 tu transit pegi bilik my mom sembur perfume dia.
hehehehee x)
tangan saya masih terbuka luas untuk sesiapa nak bagi saya perfume ye ! ;)





3 comments:

  1. aww, teringat cah laa bilaa tengok ni semuaaa ! rinduuu ! Paco Rabanne Black XS is my new lover :)

    ReplyDelete