Friday, December 24, 2010

angan-angan

saya minat sangat ngan Erra Fazira. dari kecik sampai laaaaaa ni. Erra sangat cantik and gambo ni time semalam punya Anugerah Skrin. saya tak tengok semalam sebab kena jaga Balqish. hehe. minat sangat dengan cara dia berlakon, bercakap, and semua2 laa. even dia pakai t-shirt biasa2 pun nampak lawaa sangat. dia pun pandai pilih dress kalau ada event macam ni. sangat cantik and sweet. rasanya Erra selalu pakai dress rekaan Rizman Ruzaini, kalau tak silap saya laa. dulu, after spm saya memang berangan jugak nak jadik fashion designer. plus, Along saya pun dalam bidang2 macam tu. dah pegi interview art and design semua last2 dapat buat law. hahaa. tapi nanti kalau tak ada aral melintang di masa hadapan, nak jugak ceburkan diri dalam bidang fesyen ni. kalau buat dress cantik2 macam ni, boleh buat duit banyak. ni kan kalau dah minat, lagi laa suka. benda kita minat and at the same time boleh buat duit. agak2 satu dress 3k, kalau dapat buat empat dress. haaaa ! tak ke kaya ? walla walla ! dah berangan sampai ke bulan agaknya. tapi tak salah kalau berangan kan. bila dah jadik fashion designer, boleh laa dapat job dari Erra Fazira. pastu pastu Erra boleh pakai dress yang saya design and pegi event2 macam ni, orang pun tanya sapa yang buat dress ni, Erra pun dengan bangganya jawab design Anisah Rosli *bangga ke* wahahaha time tu kot2 dah established nama makk. okay, sumpah berangan je tu semua. tapiiiiiiiiiiiii nak laa macam tu T_T
okay bye !

6 comments:

  1. Adikku sayang...
    will be there for no matter who u will be!

    ReplyDelete
  2. thanks along for the encourage. loves :')

    ReplyDelete
  3. go cah go, it's never too late to make your dream come true :)

    ReplyDelete
  4. yepp ! hee. maybe someday, who knows ;)

    ReplyDelete
  5. boleh design baju utk saya jugak? hehee. :)

    ReplyDelete